Home CONTACT

CONTACT

Heb je vragen, feedback, suggesties, ideeën, of lijkt het je leuk om voor Blog & Beauty te schrijven, dan kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@blogenbeauty.nl. Ik probeer binnen 24 uur contact op te nemen.

ZAKELIJK CONTACT

Bent u een bedrijf en wilt u contact met mij opnemen om mij op de perslijst te zetten, wilt u samen met mij een plan opzetten om uw product, merk of bedrijf onder de aandacht te brengen? Dan bent u welkom om via info@blogenbeauty.nl contact met mij op te nemen. 

ADVERTEREN 

Blog & Beauty biedt verschillende manieren om te adverteren op de website. Ik ben gespecialiseerd in geschreven advertorials en fotograferen van (beauty)producten!

Daarnaast kan een advertentie in de vorm van een banner worden gedaan, of het opzetten van een winactie. Voor interesse in het plaatsen van banners of een winactie op Blog & Beauty kunt u contact opnemen met info@blogenbeauy.nl.

Winactie

Iedereen is dol op winnen! Een groot bereik wordt mede mogelijk gemaakt door het opzetten van winacties. Dat merk ik ook bij mijn bezoekers. Een winactie kan gaan om 1 product, een aantal producten als pakketje/goodiebag, een verrassingspakketje, alles is mogelijk! Van de te winnen producten maak en bewerk ik foto’s om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de bezoeker. Aan de winactie worden een aantal eisen gesteld, zoals het volgen op social media. Zo komen de bezoekers bijvoorbeeld bij uw product, merk of bedrijf terecht (zie hier een voorbeeld van een winactie opgezet door Blog & Beauty).

Advertorial

Een advertorial kan je het beste omschrijven als een artikel, een stuk tekst, voorzien van foto’s. Uit ervaring weet ik dat een artikel vaker en sneller gelezen wordt, bij het zien van mooie foto’s. Ik vind het een uitdaging om deze foto’s zelf te maken, maar dat is natuurlijk geen vereiste. In een advertorial kan ik refereren naar product, merk of bedrijf. Daarnaast vertel ik iets over het product. Als het bijvoorbeeld gaat om een lipstick, dan vertel ik over het merk, de kleuren die verkrijgbaar zijn, de verpakking, de ingrediënten etc. Is het product niet wat ik er van had verwacht, dan schrijf ik hier ook over.

Heeft u zelf een voorstel? Misschien kunnen we onze ideeën samen uitbrengen tot een leuke samenwerking.

Wil je mij post sturen? Dat kan van alles zijn: fanmail, materiaal voor een review tot een uitnodiging voor een event. Op onderstaand adres ontvang ik graag de post.

Blog & Beauty
t.a.v Tatiana Veenstra-Heyden
Oosterstraat 39
9989 AB  WARFFUM

1 reactie

Jesse Huisman 16 november 2016 at 20:35

Hallo,

Mijn naam is Jesse Huisman en ik ben een zelfstandig ondernemer. Terwijl ik de afgelopen jaren werkzaam was als web- en graphics designer ben ik op het idee gekomen om kleding te laten maken met mijn ontwerpen. Dit idee is uitgegroeid tot een volledig kledingmerk (PolyWolves) inclusief een webshop. Het hele bedrijf heb ik echter op moeten zetten met mijn eigen zuurverdiende spaargeld en het budget voor reclame is bijna helemaal opgegaan aan andere kosten zoals de productie, webhosting, computer en een camera.

Toch is het voor mijn nodig om mijn bedrijf en mijn kleding te promoten. Mijn vraag aan jullie is of jullie mij hiermee zouden kunnen helpen. Dit zou kunnen door bijvoorbeeld een review, artikel of zelfs alleen een kleine vermelding in een artikel over bijvoorbeeld kleding.

Mijn website is http://www.polywolves.nl. Mocht je een review willen schrijven ben ik ook bereid om je een sample op te sturen.

Met vriendelijke groet,

Jesse Huisman

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge