Unboxing L’Occitane Adventskalender

8 januari 2018
L'OCCITANE Adventskalender 2017

De feestdagen zitten bij ons allemaal nog vers in het geheugen. In Nederland zien we de beauty adventskalenders steeds vaker, en zeker onder de bloggers is het een hype geworden! En heel begrijpelijk natuurlijk. Het is ook gewoon een heel leuk idee om in de aanloop naar Kerst toe, iedere dag een klein cadeautje te mogen openen. Laat ik daarom het jaar lekker beginnen met een unboxing van de L’Occitane Adventskalender. Niemand minder dan Claudia van Beautytag.nl vroeg mij of ik samen met haar een unboxing video wilde opnemen. Say what?! Een video!! Ik?? Daar moest ik eerst even heel goed over nadenken. Ik zie mezelf niet graag terug op beeld. Maar ben jij benieuwd wat er in deze kalender zit, bekijk dan snel de video!

 

L’OCCITANE My Little Paris 2017 Adventskalender 

24 verrassingen om het wachten op kerst nog leuker te maken! 

 

Zoals je hebt kunnen zien, ziet de kalender er echt heel mooi uit, met op de achtergrond: het dorpsplein, een kinderkoor, een kerstboom, een olijfboom, een luchtballon, …! Dit was onze eerste unboxing samen, en mijn eerste vlog. Was het een beetje onduidelijk, praatte ik te zacht of was mijn accent een beetje te veel uit de klei getrokken, dat snap ik. Voor mij is het ook nog wat onwennig, maar dat komt helemaal goed. Claudia en ik willen dit vaker samen gaan doen, dus in de toekomst kan je zeker vaker een vlog van ons voorbij zien komen. Deze vlogs worden minder lang en (hopelijk) steeds beter.

 

Hieronder vind je de inhoud van de L’OCCITANE 2017 Adventskalender met een inhoud waarde van € 84,00:

♦Relaxing SHower Gel 35ml ♦ Cherry Blossom Bath & Shower Gel 35ml ♦ Shea Butter Hand Cream 10ml ♦ Almond Delicious Soap 50g ♦ Pivoine Hand Cream 10ml – een Shampoo 5 Essentials Oils 35ml ♦ Shea Ultra Rich Body Lotion 30ml ♦ Soap with Verbena Leaves 25g ♦ Shea Butter Shower Cream 30ml – een Almond Delicious Hands 10ml ♦ Almond Concentrated Milk 20ml ♦ Cherry Blossom Shimmering Lotion 35ml

♦ Relaxing SHower Gel 35ml ♦ Cherry Blossom Bath & Shower Gel 35ml ♦ Shea Butter Hand Cream 10ml ♦ Almond Delicious Soap 50g ♦ Pivoine Hand Cream 10ml ♦ Shampoo 5 Essentials Oils 35ml ♦ Shea Ultra Rich Body Lotion 30ml ♦ Soap with Verbena Leaves 25g ♦ Shea Butter Shower Cream 30ml ♦ Almond Delicious Hands 10ml ♦ Almond Concentrated Milk 20ml ♦ Cherry Blossom Shimmering Lotion 35ml

 

Vond je het leuk om naar onze video te kijken, vergeet je natuurlijk niet te abonneren en een duimpje te geven (ja ja, want zowel Claudia als ik hebben ook een YouTube Kanaal)! Klik hier voor Claudia haar kanaal, en klik hier voor het kanaal van Blog & Beauty.

Dank je wel lieve Claudia, dat je deze video met mij wilde opnemen!

L'OCCITANE Adventskalender 2017

Wat vind jij van deze kalender? Ben jij dol op de Adventskalenders?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

priscilla 8 januari 2018 at 12:29

Wat leuk! Ik had deze kalender ook en vond de inhoud heerlijk!
priscilla onlangs geplaatst…About last week #100. Een hele rustige, snotterige week.My Profile

Reageren
Lodi 8 januari 2018 at 12:46

Lijkt me maar lastig hoor zo een video opnemen. Wel mooie producten in de kalender. Volgens mij waren er dit jaar echt meer advent kalenders dan ik ooit eerder voorbij heb zien komen.

Reageren
Tiny 8 januari 2018 at 12:51

Ik vind het leuk om te zien jullie zo samen op de bank, en ik vind niet dat je te zacht praat
En zeker niet te horen dat je van de natuur komt (klei) en dat is een gegeven 🌸🌻🌺🌿
Ik wens jullie heel veel succes in de toekomst

Reageren
Eva 8 januari 2018 at 13:52

Nu ik jullie dat zo zie uitpakken, lijkt me een adventkalender eigenlijk superleuk om zelf ook eens te kopen. Wel zou ik dan voor een kalender met make-up gaan, maar bij deze zaten er ook zeker leuke dingen tussen zo te zien!
Eva onlangs geplaatst…Goede voornemens 2018 + Welke doelen voor 2017 heb ik gehaald?My Profile

Reageren
Silkeblogs 8 januari 2018 at 14:47

Wat een superleuke video! En de inhoud is echt wel de moeite waard!

Reageren
VWillemse 8 januari 2018 at 16:04

Hele leuke video hoor en ook leuk om het kanaal van Claudia zo te leren kennen.

Reageren
Manon 8 januari 2018 at 16:21

Ik vind het jammer dat dit merk niet dierproefvrij is want volgens mij hebben zij hele lekkere en fijne producten. Ik heb toen ooit een douche gel van hun gehad en die was wel lekker
Manon onlangs geplaatst…Limited Edition Kaviar Gauche Brush Set van CatriceMy Profile

Reageren
mieke | mieksmind 8 januari 2018 at 17:19

ik ben echt dol op het merk en vooral de handcreme an het merk vind ik altijd top, leuke inhoud

Reageren
Daisy 8 januari 2018 at 18:39

Wat een leuke producten zaten er in! Lees veel goede dingen over dit merk 🙂

Reageren
Tania 8 januari 2018 at 20:48

Wat leuk dat jullie dit samen gedaan hebben. Misschien dat ik dit jaar eens voor die van L’Occitane ga gaan
Tania onlangs geplaatst…Favorieten 2017 | Make-upMy Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge